E-shop s detskou barefoot obuvou

LIVE E-shop Doména v cene Móda

Predám e-shop s doménou bfoot.sk za 10 000 €

Ponúkame na predaj špecializovaný e-shop primárne s detskou barefoot a barefoot alternatívnou obuvou a doplnkami. Webstránka je stále fungujúca, s nahodenými aktuálnymi skladovými zásobami - vrátane vlastných obrázkov a fotiek vo vysokej kvalite, rozmermi a popismi jednotlivých modelov a podrobnými informáciami o značkách a výrobcoch. E-shop je prispôsobená šablóna na Shoptete - tarifa Business, vrátane pokladničného systému spolu so 41 doplnkami (features).
Skladové zásoby zimných, celoročných a letných kvalitných topánok, gumákov a papúč (Tovar v detských veľkostiach od 17-35). Súčasťou sú obchodné meno, logo, sociálne siete s fanúšikovskou základňou (Instagram a Facebook) aj veľkoobchodné kontakty dodávateľov.
Bfoot je na trhu od roku 2018, pôvodne ako kamenná predajňa, neskôr ako e-shop. Malý rodinný podnik počas pandémie prešiel do online priestoru s výdajným a skúšobným miestom k dispozícii svojim zákazníkom a tak funguje doteraz. V rámci našich služieb je tiež zahrnuté meranie nôh a poradenstvo pri výbere barefoot obuvi a barefoot alternatív. Veríme, že skvelé služby a kvalitný tovar je cesta. Bohužiaľ nemáme naňho už čas a kapacity, ako by sme si predstavovali, radi by sme ho preto posunuli niekomu, kto má záujem a chuť ho ďalej rozvíjať.
Všetky ďalšie informácie a podklady radi poskytneme cez spravy/osobne.

EXPRESWEB


 

Poslať súkromnú správu predajcovi

E-shop na predaj
Navrhovaná cena 10 000
URL
Návštevnosť Počet unikátnych návštev 1 / deň
Predajca bfoot
Štatistika inzerátu
Videné Koľko ľudí videlo tento inzerát 1236x
Aktualizované 24.05.2022 02:20
ID #16446