XenMLM - Viacúrovňová marketingová platforma

LIVE Web Osobný web

Predám web za 600 €

Ponúkam MLM softvér, získajte nezávislosť a zarábajte 24 hodín denne pomocou automatického systému poskytujúce zákazníkom kompletný online MLM softvér, ktorý potrebuje každý prevádzkovateľ webovej prezentácie.


XenMLM, profesionálne viacúrovňové marketingové riešenie, ktoré prichádza s PHP laravel. Je vyvinutý pre ľudí, ktorí chcú založiť svoj viacúrovňový obchodný web. celosvetovo 60 miliónov ľudí pracuje ako sieťoví marketéri a 36,6 milióna zákazníkov si zakúpilo produkty/služby z modelu sieťového marketingu. Je to priemysel a dnes si v tomto odvetví udržujeme stopu pomocou nášho XenMLM, kompletného riešenia pre viacúrovňové marketingové podnikanie. tu sa môžu obchodníci a používatelia pripojiť prostredníctvom systému odporúčaní, pomocou užívateľského mena v hornej línii, môžu spravovať svoju zostupnú líniu, môžu si vybrať plány, získavať provízie za odporúčania, vyberať svoje zárobky a ďalšie.

Hľadáte kompletný systém riešení MLM pre svoje podnikanie, potom ste na správnom mieste. Nie je potrebné platiť tisíce dolárov za to, aby ste si najímali vývojárov, aby vytvorili vaše webové stránky MLM. XenMLM vám môže pomôcť zvládnuť neobmedzené zostupné línie, ktoré sú schopné prijímať platby prostredníctvom kariet, kryptomien a mobilných peňazí. pripravené na použitie, nastavenie vášho webu s naším systémom zaberie len niekoľko minút. sme tu tiež preto, aby sme vám poskytli najlepšiu podporu, inštaláciu a prispôsobenie, ak ich potrebujete. poponáhľajte sa, získajte kópiu a spustite svoj web sieťového marketingu.

Živá ukážka administrácie:

https://xenmlm.ml/admin

Užívateľ: admin

Heslo: admin


Živá ukážka používateľ:

Užívateľ: XenMML

Heslo: 123456

https://xenmlm.ml/login

EXPRESWEB


 

Poslať súkromnú správu predajcovi

Web na predaj
Navrhovaná cena 600
URL
Návštevnosť Počet unikátnych návštev 4000 / deň
Predajca JosefHosek
Štatistika inzerátu
Videné Koľko ľudí videlo tento inzerát 712x
Aktualizované 23.10.2022 21:20
ID #16586