www.prvetopanky.sk

LIVE E-shop Móda Rodina, deti

Predám e-shop prvetopanky.sk za 3 000 €

Predám E-shop www.prvetopanky.sk vytvorený v roku 2017 v systéme CreativeSites. E-shop sa za cenu 3 000 EUR predáva bez domény!
Výhody pre Vás:
- Hotový, funkčný, zabehnutý E-shop s množstvom implementovaných funkcií naviac oproti základnému systému CreativeSites.
- Cena nového základného systému od CreativeSites začína cca od 6000 EUR, keď pripočítate funkcie, ktoré náš E-shop už má, tak to môže byť aj dvojnásobok, takže by ste dosť ušetrili a nemusíte čakať na vytvorenie nového E-shopu.
- Malá investícia do redesignu (len, ak sa Vám nepáči terajší vzhľad stránky), registrácia vhodnej domény a ihneď máte funkčnú stránku.
- Systém beží na serveroch CreativeSites, je pod stálou technickou kontrolou a je neustále vylepšená. Mesačne sa platí za hosting spolu s technickou podporou 60 EUR.
- E-shop momentálne pracuje s menami EUR a Kč.
- Možnosť zadávania variantov tovaru – veľkosť, farba a pod.
- Možnosť vytvorenia rôznych zákazníckych skupín – napr. veľkoobchod – a priradiť k zákazníckym skupinám odlišné ceny.
- E-shop spravuje skladové hospodárstvo a má fakturačný systém, má implementovanú aj funkciu prenosu údajov do účtovníckeho programu MRP.
Ak by ste mali vážny záujem E-shop provozovať ďalej s pôvodným sortimentom, môžeme ho predať aj s doménou prvetopanky.sk.
V tom prípade by ste dostali E-shop s kompletnou hystóriou od 06/2017, FB stránku (4 000 sledovateľov) a kontakty na dodávateľov za cenu 15 000 EUR.

EXPRESWEB


 

Poslať súkromnú správu predajcovi

E-shop na predaj
Navrhovaná cena 3 000
URL
Návštevnosť Počet unikátnych návštev 1 / deň
Predajca Wookie
Štatistika inzerátu
Videné Koľko ľudí videlo tento inzerát 404x
Pridané 03.01.2024 17:27
ID #20927