Bohostyle.sk

LIVE E-shop Doména v cene Bývanie a štýl

Predám e-shop s doménou bohostyle.sk za 6 000 €

Predám perspektívny e-shop BOHOSTYLE.sk (s históriou takmer 6 rokov) z dôvodu, že sa mu nestíham plnohodnotne venovať a preto by som celý projekt rád posunul niekomu, kto by mal motiváciu pokračovať v mojej vízii a ďalej ho rozvíjať. V prípade záujmu ho odpredám aj so spoločnosťou Bohostyle, s.r.o. E-shop vznikol v máji roku 2018. K predaju sú aj domény .cz, .pl, .at

E-shop sa orientuje na sortiment tovaru ako sú bytové doplnky, nábytok, osvetlenie, doplnky pre deti a darčekový tovar. Od svojho založenia postupne organicky rástol spočiatku aj bez platenej reklamy, len na základe SEO a zvučného názvu, ktorého povedomie rýchlo narástlo.

LOGO a brand e-shopu prešiel pred dvomi rokmi kompletným redizajnom v rukách profesionálneho grafika, ktorý vypracoval nový dizajn manuál so všetkými prvkami, ktoré má obsahovať. (Vysvetlenie myšlienky loga, verzie loga, font/farby, vizitka, hlavičkový papier, emailové podpisy, reklamné predmety a ich ukážky ako aj vizuál sociálnych sietí Instagram/Facebook).

E-shop má založený firemný profil na Google moja firma, ako aj aktívne profily na sociálnych sieťach Instagram, facebook a platforme YouTube + založený účet aj na soc.sieti TIK TOK (v prípade záujmu budúceho využívania). Web obsahuje aj blog s článkami vytvorenými profesionálnou copywriterkou. Samozrejmosťou a súčasťou sú aj analytické dáta z Google analytics a účet GoogleAds s funkčnou a nastavenou marketingovou kampaňou skúseným marketérom.

Riešenie je vystavané na platforme Shoptet (1.tka na SVK a CZ trhu), má rôzne užitočné doplnky, napojenia na kuriérov, platobnú bránu, automatizácie, takže administrácia, správa a bežná operatíva objednávok funguje rýchlo a hladko.

E-shop má modrý certifikát od Heureka.sk, veľmi dobré meno a povesť, stovky pozitívnych recenzií od skutočných zákazníkov. Spolupracuje s niekoľkými stabilnými dodávateľmi s ktorými má vytvorené dobré vzťahy a bezproblémové fungovanie. Možnosťou na odkúpenie spolu s e-shopom sú aj skladové zásoby tovaru.

EXPRESWEB


 

Poslať súkromnú správu predajcovi

E-shop na predaj
Navrhovaná cena 6 000
URL
Návštevnosť Počet unikátnych návštev 130 / deň
Predajca Luboss21
Štatistika inzerátu
Videné Koľko ľudí videlo tento inzerát 585x
Pridané 10.02.2024 17:49
ID #20961