Webstránka Sprejnamedveda.sk

LIVE Web Doména v cene Blogy, recenzie Príroda

Predám web s doménou sprejnamedveda.sk za 4 200 €

Na predaj web sprejnamedveda.sk , stále a zdá sa, že aj naďalej aktuálna téma na Slovensku. Ponuku pridávam za klienta, pre ktorého bol web pripravený, na web však už nemá dostatok času, ale s predajom neponáhľa.

Webstránka bola spustená 3/2023, teda sezóna medveďov už začala ale web nemal indexované stránky a dobré pozície, aktuálne je na frázy typu sprej na medvede, mapa medveďov a pod. na prvých priečkach … Tohtoročná sezóna medveďov je takmer na konci, začiatkom jari ich aktivita a tak aj predaj bude pravdepodobne zas stúpať.

Požadovaná cena je 4200€ (popr. pošlite návrh ceny) vrátane presunu na nový hosting a prevodu domény, vysvetlenie fungovania webu, nastavenie cronu pre import a aktualizáciu produktov, zmena affil odkazov - teda tak, ako je web v súčasnej podobe. FB stránka s 452 sledovateľmi, FB skupina s 668 členmi.

Návštevnosť tvorí organika + social siete, viacero článkov sa objavilo v Google Discrover, web má viacero spätných odkazov od známych spravodajských stránok na SK, v ktorých je o webe zmienka (neplatené).

Výsledky webu z affil
Sieť Dognet: https://ibb.co/WBqd02j

Údaje zo SearchConsole od 1. 3. - 30. 9. 2023:
Výsledky vyhľadávania: https://ibb.co/XZwwgP3
Google Discover: https://ibb.co/wMX1mwv


Údaje z Google Analytics
od 1. 3. - 30. 9. 2023: https://ibb.co/phprjQw


Adsense bolo schválené začiatkom októbra, na reklamách priniesol web 90€ za 2 mesiace.



Web funguje na Wordpresse, produkty sú importované custom php scriptom (nie Woocommerce), je tam viacero xml feedov s rozdielnou štruktúrou, pridávanie nových feedov vyžaduje opätovné nastavenie importu podľa dodaného xml feedu - spreje sa však nemenia, nové produkty z tejto kategórie sa importujú a aktualizujú pravidelne - len pre prípad, ak budete chcieť pridávať nové obchody a produkty.

Web je možné prerobiť na Woocommerce pre jednoduchší import a prácu s produktami, s ďalšími úpravami môžem pomôcť po dohode, rovnako som k dispozícii pre dlhodobú spoluprácu a správu tejto stránky.

EXPRESWEB


 

Poslať súkromnú správu predajcovi

Web na predaj
Navrhovaná cena 4 200
URL
Návštevnosť Počet unikátnych návštev 300 / deň
Predajca user21724972
Štatistika inzerátu
Videné Koľko ľudí videlo tento inzerát 408x
Aktualizované 09.10.2023 09:00
ID #16852