Predám eshop – zdravie a krása

LIVE Web Doména v cene Blogy, recenzie Business, firma Krása, wellness Lekárstvo a medicína

Predám web s doménou naturvit.sk za 2 000 €

Predám novú affiliate stránku špecializovanú na zdravie a krásu, čo je najsilnejší segment na Slovensku.

Krátky popis:

- stránka zarába aj bez investície.
- možnosť rozšírenia o ďalších partnerov z oblasti zdravie a krása. Zatiaľ je pridaný len jeden partner ale výber je veľký.
- ročné náklady: len doména a hosting (50€/rok).
- nie je to eshop, nepotrebujete sklad, nepredávate a nebalíte tovar, nechodíte na poštu podávať balíky, neriešite reklamácie, atď. - PONÚKATE SLUŽBU. Samozrejme, môžete využiť stránku aj ako eshop a predávať vaše produkty alebo realizovať dropshipping. Všetko spoločne na jednom mieste.

Ako to funguje?

Affiliate znamená, že niekto z vašej stránky je presmerovaný na stránku partnerského obchodu a keď zakúpi tovar, tak vy dostanete províziu (5% až 30%). Cookies sú nastavené na 15-45 dní, to znamená, že návštevník nemusí ihneď nakúpiť ale ak sa vráti, napr. o týždeň na tú istú stránku a niečo si kúpy, tak provízia sa pripíše vám.

Administrácia stránky je jednoduchá, pridávanie nových partnerov zvládnete na základe školenie, čo je v cene. Partnerov nevyhľadávate ani neoslovujete! Všetko zastrešujú 2-3 veľké affiliate spoločnosti, stačí sa len zaregistrovať, vybrať si vhodnú firmu a zverejniť jej produkty, bannery, kupóny. Produkty nepridávate po jednom ale jednoducho ich naraz naimportujete. Môžete začať aj bez živnosti, provízie vyplatia aj fyz. osobám!

Vašou prácou so stránkou bude propagácia, pridávanie článkov do blogu, hodnotenie produktov, pridávanie príspevkov na FB/Insta. Zdieľanie týchto príspevkov v rôznych FB skupinách, takto získate organické návštevy, resp. aj provízie. Propagovať stránku môžete aj cez súťaže, videí, bannerov od partnerov... Na stránke môžete umiestniť aj ďalšie reklamné prvky, napr. od Heureka, Google alebo od iných inzerentov/partnerov. Možností je veľa.

Ak s tým začne robiť nadšenec, tak môže mesačne zarobiť krásne peniaze. Predaj cez zmluvu. V prípade vystavenia faktúry sa pripočítava DPH 20%. Dohoda možná!

EXPRESWEB


 

Poslať súkromnú správu predajcovi

Web na predaj
Navrhovaná cena 2 000
URL
Návštevnosť Počet unikátnych návštev 1 / deň
Predajca formastudio
Štatistika inzerátu
Videné Koľko ľudí videlo tento inzerát 201x
Pridané 28.02.2024 17:05
ID #20996